בדיקת ינשוף מהי?

תוכן עניינים

לא מעט אנשים מגיעים למצבים שבהם הם מבצעים בדיקת ינשוף, ובמקרים רבים, אנשים רבים נתקלים במצבים שבהם הם לא עוברים את בדיקת הינשוף כלל וכלל. בדיקת ינשוף היא בדיקה בעייתית למדי, בדיקה שמעמידה מספר מכשולים וסוגיות בעייתיות סביבה. כשאנשים מתמודדים עם בדיקה אשר יצאה חיובית לאלכוהול, במקרים רבים הם נזקקים לטיפול וסיוע של עורך דין תעבורה, אשר יסייע להם לצאת מהבור אליו הם נכנסו. האם ניתן לצאת עם עונש מופחת לאחר כישלון בבדיקה זו? כיצד הבדיקה מתבצעת? ומה חשוב לדעת כשאנחנו מתמודדים עם מעבר של בדיקה זו? כל זאת ועוד, בשורות הקרובות המובאות כאן לידכם.

מבוא לבדיקת ינשוף

בדיקת ינשוף, או בשמו הרשמי – ינשופון, זה בדיקה אשר פותחה לפני שנים במטרה לזהות את כמות האלכוהול שנמצאת בדם של בני אם. רק בשנת 1988, בדיקת הינשוף הגיעה לישראל, והפכה להיות בדיקה שבה משטרת ישראל משתמשת באופן קבוע. לעתים קרובות, יש קשר בין בדיקות ינשוף, לבין בדיקות וזימונים שונים שאנשים עשויים לעבור על ידי המכון הרפואי לבטיחות בדרכים. עם הזמן, בדיקת הינשוף הוכחה לא פעם ולא פעמיים בתור בדיקה בעייתית, בשל שלל רחב של סיבות אשר מובילות לכך. עד היום, ישנן מספר סוגיות בעייתיות הנוגעות לבדיקת הינשוף, סוגיות שונות שפוגשות ישראליים עד להיום.

 

מה עושים במצב שבו נכשלתי בבדיקה?

כפי שציינו בשורות אשר קדמו לשורות אלו, יש לא מעט בעיות כאלה או אחרות אשר נוגעות לבדיקות הינשוף. אם נכשלתם בבדיקה הזו, עליכם קודם כל לפנות לעורך דין תעבורה מקצועי ומומלץ, אדם אשר מחזיק בדיני התעבורה השונים, ובקיא בהם. עורך הדין, יוכל לסייע לכם לצאת בצורה הטובה ביותר מהמקרה אליו נקלעתם.בין אם עליתם על ההגה תחת השפעת אלכוהול, ובין אם יש טעות בבדיקה, הדבר הכי טוב שאתם יכולים לעשות הוא להתייעץ עם עורך דין מקצועי המתמחה בתחום התעבורה. חשוב לזכור כי תפקידו של עורך הדין הוא לייצג אתכם, להסביר לכם את הסיטואציה מבחינה חוקית ומבחינה משפטית בצורה שקופה והגיונית. בחרו עורך דין מקצועי, מנוסה, כזה שאתם סומכים עליו, כאשר עדיף כמובן לקבל המלצות.

 

לסיכום, בתור נהגים לכולנו יש אחריות לעלות על הכביש שאנחנו עירניים ונקיים מחומרים מסוכנים וממכרים כמו אלכוהול או סמים. לנהוג זו זכות ועלינו לנהוג באחריות, סבלנות והגינות כלפי הנהגים האחרים, רוכבי האופניים והאופנועים וכמובן גם כלפי הולכי הרגל. קחו אחריות. אל תעלו על הכביש שאתם שתויים, השאירו את הרכב בחניון או במקום בו חניתם וחזרו הביתה בדרך אחרת. הרכב יחכה לכם בדיוק באותה נקודה ואתם בצורה כזו שומרים עליכם, על החיים שלכם ועל אחרים.

מי שקרא את הכתבה הזו קרא גם את: